Givenchy sneakers

Investere i et par Givenchy sneakers

For et par uger siden fik jeg op øjnene for et par lækre Givenchy sneakers. De var enlig meget simple i modellen med hvid sål og lavet af tyndt sort stof. Det jeg godt kunne lide, var at de var lidt anerledes og minimalistiske men alligevel iøjnefaldende. Jeg har set et par lignende sneaks tidligere men da jeg ventede for længe med at købe dem, var de desværre blevet udsolgt. Det bliver lidt af en investering når man køber disse designer sko. De er high-end og i den mere dyrere prisklasse men de er virkelig et par sko jeg ved, at jeg vil bruge meget og længe. Dermed har jeg de sidste par uger prøvet at spare op til disse sneakers. Min søster købte et par Givenchy støvler for et par år siden og hun går i dem stadigt, da de tåler meget og stadigt er moderne. Jeg har også set andre støvler fra denne sæson som jeg er helt vild med. De er rigtigt gode til at lave sine produkter i en ren stil som er tidsløse, hvilket gør at man kan bruge dem år efter år.

 

Komplementer dit look med items fra modemærker

Jeg mener selv, at man kan fuldende sit outfit med et par fede designer sneakers. Uanset om du har en simpel stil hvor du måske går meget i clean, sort tøj eller hvis du har en stil med mange farver der måske er lidt retro, så vil disse sko være perfekte at tilføje til sin garderobe. De er lavet af rigtigt god kvalitet, så hvis man passer på dem ordentlig, vil de være en del af din kollektion i lang tid. Jeg ejer et par sneakers jeg købte for 5 år siden og jeg bruger dem næsten dagligt. De begynder at se lidt slidt ud så jeg tænker, at det er tid til at købe et par nye.

 

Hvis du selv er på udkig efter fede ting fra modemærket, kan jeg anbefale denne hjemmeside https://www.kassandra.dk/maerke/givenchy. Min søster købte sine støvler fra denne side og var virkelig tilfreds. En cool item fra en designer gør virkelig meget for et outfit. Jeg har selv formået at bygge op en samling af tøj, accessoires og sko fra forskellige designers som gør min garderobe komplet og fulænder min look.

 

Pas på dine sko

Hvis du vil have, at dine designer items skal holde i mange år uden at blive slidt, skal du passe på dem ordentlig. Jeg bruger meget tid på at holde mine ting rene, og hvis de har brug for at pudses med creme, gør jeg det. Nogle ting ser stadigt godt ud efter 10-15 år og det er selvfølgeligt ikke sjovt hvis du har brugt mange penge på noget som så skal smides ud efter 1 år eller 2. Når jeg køber mine nye Givenchy sneakers vil jeg bruge en imprægnering for at undgå at de hurtigt bliver beskidte af snavs og regn. Men jeg vil også tørre dem af efter jeg har været ude hvis det er behov for det. På den måde vil de altid se nye ud og mister ikke rigtigt den der rene stil som jeg er ude efter.